Huiskamerfestival Muziek in de Voorstraat

muziek_in_de_voorstraat_lantaarn

Vrijdagavond 23 september is de vierde editie van ‘Muziek in de Voorstraat’. De bewoners van vier fraaie huizen stellen hun huiskamer beschikbaar voor vier concerten in een gevarieerd programma. Bleef het programma in de vorige jaren een geheim, dit jaar maakt de werkgroep vooraf de namen van de uitgenodigde muzikanten bekend. De huizen waar wordt gespeeld blijven wel een verrassing. Het oude Raadhuis blijft als vanouds begin- en eindpunt van het festival.

© Wim van Vossen Fotografie - GOEDEREEDE - Piet Westhoeve
© Wim van Vossen Fotografie – GOEDEREEDE – Piet Westhoeve

Het festival ‘Muziek in de Voorstraat’ ontvangt dit jaar Piet Westhoeve (piano), The Amazing Singers, Studenten van Hogeschool Codarts Rotterdam en het duo Ynke van der Wagt en Jantijs Volker (piano/klarinet).

ynke_jantijs
Ynke van der Wagt en Jantijs Volker

‘Muziek in de Voorstraat’ begint met een ontvangst met koffie vanaf 19.00uur. Het programma begint om 19.45uur. Halverwege het programma is er een pauze in de huiskamer. Koffie en drankje in de pauze zijn bij het toegangsbewijs inbegrepen. Na afloop is er een nazit in het oude Raadhuis, consumpties zijn dan voor eigen rekening.

Muziek_in_de_voorstraat_2015__MG_6707 (Medium)
(foto Muziek in de Voorstraat 2015; Theo Mastenbroek)

Kaarten kosten € 25,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden via muziekindevoorstraat@gmail.com u ontvangt dan de betaalgegevens. Uw betaling moet uiterlijk 20 september bijgeschreven zijn, houd daarmee rekening bij uw bestelling. De kaartverkoop is op basis van beschikbaarheid.
Het evenement wordt georganiseerd door de werkgroep in samenwerking met Stichting Podium G-O. Foto’s van eerdere edities vindt u op Facebook Muziek in de Voorstraat.